Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Блясък, стил и красота “заливат” Варна

За 16-та поредна година морската столица става домакин на един от най-престижните модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2023

За шестнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България – Фестивал на Модата и Красотата 2023, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

На 22 и 23-ти август от 20:30 ч. лятната градина на Морското Казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ популяртният актьор Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Екипът на агенция VIP Fashion Group за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на популярни български дизайнери и световни брандове, които ще представят своите актуални модни колекции в две поредни вечери.

Лице на шестнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата ще бъде носителката на титлата Мис Варна 2022 – Яна Стоянова, а като специални гости на подиума ще дефилират топ модела и носителка на титлата Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова – Мис България 2016 !

В дефилетата ще вземат участие и най-добрите модели на морската ни столица, както и наймалките модели на модна агенция VIP Fashion Group на възраст между 4 и 10 години.

За прическите на моделите ще се погрижат топкоафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът ще е дело на екипа на Кристина Славова – Mascara

Фестивалът на Модата и Красотата 2023 ще бъде заснет и излъчен от мейдийния партньор на събитието – Code Fashion TV.

Източник: Черно море

Подобни публикации

Back to top button