Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

„Дни на Образованието в Холандия“ във Варна на 16 май

Нидерландските университети ще представят програмите си за обучение в морската столица на 16 май по време на събитието „Дни на образованието в Холандия“. Осемнадесето изложение, което започва в 11 ч. във Вторник в хотел „Голдън Тюлип“, се организира от единствения у нас специализиран консултант за образование в Холандия – UNIFY.

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти в Холандия. Това е една от основните стратегии и отличителни черти на тяхното представителство. Всеки един от тях предоставя информация за образованието в Нидерландия от собствен опит. Мисията на UNIFY е да помага на всички бъдещи студенти в Холандия да намерят своя университет в Холандия и да изберат най-доброто място за тях.

Във варненското събитие – Дни на образованието в Холандия бъдещите кандидат-студенти и родители ще имат възможност да се запознаят лично и да зададат въпросите си директно към представители и студенти на висшите училища в страната на лалетата.

Повече информация може да откриете на: https://unify.bg/holland-day

Зрелостниците, които вземат най-важното решение за образованието си тази година, могат да си изберат университет, подходяща специалност и да се запознаят с условията за кандидатстване в нея. А за гимназистите в 9. 10. и 11. клас са предвидени презентации и семинари, които да им помогнат да се насочат към подходящите дисциплини за профилирана подготовка, как да се подготвят за кандидатстване и как да се насочат към специалност. За родителите има подготвена допълнителна информация, презентации и семинари с практически въпроси свързани със следването в Нидерландия.

Участието в събитието е напълно безплатно. С направена регистрация за събитието на unify.bg, ще можете да:

• да присъствате на всички презентации, водени от специализираните кариерни консултанти;

• да се срещнете с холандски представители от най-добрите университети, които ще дойдат от Холандия специално за събитието;

• да се срещнете и със студенти, които учат в университетите;

• да посетите специализиран щанд на UNIFY, където ще получите информация за стъпките и процесите на кандидатстване.

Събитието стартира в 11 ч. с презентация свързана с всичко важно за обучението в Холандия, водена от Милена Генчева, кариерен коуч и специализиран консултант, завършила образованието си в Холандия. По време на цялото събитие ще имате възможността да разговаряте лично с представителите на университетите и да зададете всички свой въпроси. Това е страхотна възможност да съберете всичката полезна, вярна и достъпна информация, която да ви помогне да вземете информирано решение за образованието си.

Нидерландия е сред най-предпочитаните дестинации за обучение в чужбина, както за България така и на световно ниво. Университетите предлагат много голям брой програми изцяло на английски език. Образователната система в Холандия е много съвременна и популярна. Методите на преподаване са различни и интерактивни. Обръща се много внимание на мисленето, личното мнение и креативността. В повечето бакалавърски програми има включен задължителен стаж, който подготвя студентите за бъдещата професия.

Всичко за образованието в Холандия и кариерното ориентиране на 16 май от 11 ч. в град Варна.

Вход – свободен. Регистрацията е задължителна.

Повече информация може да откриете на: https://unify.bg/holland-day

Източник: Новини | Moreto.net – Варна

Подобни публикации

Back to top button