Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Икономическият университет във Варна е домакин на три научни студентски форума

Икономическият университет във Варна утре ще бъде домакин на три студентски научни форума, съобщиха за БТА от учебното заведение.

Организатор на Десетата студентска научна конференция на тема търговия е катедрата „Икономика и управление на търговията и услугите“. Докладите на младите хора ще бъдат оценявани от 6-членно жури с председател доц. Михаил Стоянов. Целта на форума е младите хора да представят своите идеи за развитието на съвременната търговия и проблемите в сектора. Докладите им ще бъдат публикувани в специален сборник. Заелите призовите три места ще бъдат наградени.

Прегледът на студентската научна дейност в секция „Мениджмънт и публична администрация“ също ще започне утре в Икономическия университет. Журито, което ще оценява докладите на младежите, ще бъде 4-членно с председател доц.Радка Иванова. Прегледът на студентската научна дейност ще завърши с конференция, която традиционно се провежда през май.

Отново на 19 април младежите в университета ще имат шанса да се демонстрират своите умения и достижения в областите, в които се обучават, на специална научна конференция. Първият етап от форума е по специалности, а следващият – на университетско ниво.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button