Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Ивайло Маринов запазва ресторанта си във Варна

Община Варна спря конкурсът за отдаване под наем на заведението, стопанисвано от олимпийския шампион по бокс Ивайло Маринов.

През последните дни се породи вълна от недоволство, след като стана ясно, че Маринов по всяка вероятност ще загуби обекта, предоставен му преди 30 години като награда и в знак на признателност към постиженията му.

В началото на седмицата пред Община Варна беше организиран протест в подкрепа на великия боксьор, а днес темата стана повод за горещи дебати на заседание на Общинския съвет.

“Търгът е прекратен към настоящия момент. С юристи от неговата страна ще се седне и ще търсим законово решение на въпроса”, каза пред bTV председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов.

“Спряха процедурата, но кога ще се гледа, ще видим. Зависи вече от тях, не от мен. Аз съм си направил всичкото. Пуснал съм даже жалба в Административния съд, аз съм си в правото”, добави Маринов.

Стотици протестираха в подкрепа на Ивайло Маринов (ВИДЕО)
Легендата е в спор с Община Варна за наем на заведение, което стопанисва
Предстои да стане ясно как точно въпросът ще бъде решен. Поне засега магьосникът между въжетата запазва наградата си, предоставена му от общината 5 години след олимпийската титла в Сеул 1988.

Преди дни една от най-големите фигури в българския бокс обяви, че ще подари два от най-ценните си медала и престижен орден на общински съветници от Варна в знак на протест.

Източник: БТВ

Подобни публикации

Back to top button