Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Ограничава се движението заради варненското футболно дерби, алкохолът се забранява

Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК „Спартак” и ПФК „Черно море” се създава временна организация на движението.

В периода от 13:00 ч. до 18:00 ч. на 22.10.2022 г. /събота/ поетапно ще се спира движението на пътни превозни средства с пропускане на автобусите от масовия градски транспорт по следните пътни отсечки:

  • от кръстовището на бул. „ Цар Освободител ” с бул. „Осми Приморски – до кръстовището с ул. „  Отец Паисий” и ул. „Прилеп“ от кръстовището с ул. Кестен до централния вход на стадион „Стартак“;
  • по бул. „Осми Приморски полк“  от кръстовището с ул. Н. Й. Вапцаров“, до кръстовището с ул. „Царевец“;
  • по ул. „Царевец” / южно платно/ ще се затваря от кръстовището с бул. „Осми Приморски полк“ до кръстовището с бул. „В. Левски“.

В деня на събитието и до 3 часа след неговото приключване не се допуска предлагането на алкохолни напитки в спортната зона. Забраната е съгласно чл.15 от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия . Организаторите трябва да вземат необходимите мерки за осигуряване нормалното протичане на футболната среща. ОДМВР – Варна ще охранява дербито с безпрецедентен брой униформени -350 и   6 полицейски кучета.

Подобни публикации

Back to top button