Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Новини
Популярно

Във Варна ще се състои шесто издание на фестивала „Здравей, здраве“

 

Фестивалът „Здравей, здраве“ ще се състои за шести път във Варна на 25 и 26 март. Заниманията и лекциите ще започват в 10:00 ч. в събота и неделя в Морското казино, съобщават организаторите.

Мотото на форума тази година е „Да си сверим часовника по нуждите на нашето тяло!“, тъй като започва броени часове преди да преминем към лятното часово време. Програмата е насочена към здравословния начин на живот във всички негови аспекти, като внимание се отделя на физическото, емоционалното, менталното и духовното здраве.

Във Варна ще се съберат холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които споделят своите знания и умения безплатно. Освен лекциите, посетителите ще могат да участват в практика по йога и дихателни техники, танци, медитации, паневритмия. Предвидено е и изложение на здравословни храни, бижута от естествени материали, натурална козметика, тематични книги и сувенири.

Фестивалът е в три зали, които са обособени за различните посетители. Едната е посветена на практиките, другата – на лекциите. В детската зала ще се предлагат шах, рисуване, оригами, йога за деца, модерен балет, работилница за свещи от восък. В събота вечер ще има дискусия за проблемите при детския сън.

Фестивалът „Здравей, здраве“ датира от повече от десет години и води началото си от Пловдив. След това инициатори създават подобни събития и в други градове в страната, припомнят организаторите.

Източник: БТА

 

Подобни публикации

Back to top button