Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини

Започна записването за 16-ия Национален конкурс за млади изпълнители „Морско конче“

Започна записването за участие в 16-ия Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“, който ще се проведе във Варна на 24 и 25 юни, съобщиха организаторите от Общинския детски комплекс. Конкурсът цели да съхрани и популяризира най-добрите образци на българската популярна песен.

В първия тур кандидатите ще бъдат оценявани онлайн. Те трябва да изпратят видеозапис на изпълнение на песен на български език до 4 юни в задължителната форма за регистрация. След това журито ще определи допуснатите до участие във втори и трети кръг. Те ще бъдат обявени на 12 юни на официалната уеб страница на Общинския детски комплекс.

Участниците ще се състезават в три категории в пет възрастови групи. Освен голямата награда – статуетка и парична премия, ще бъдат присъдени още специални награди на кмета на Варна и на Националния дворец на децата. Ще бъдат излъчени и лауреати на първа втора и трета награда за всички категории и възрастови групи, уточняват от ОДК, които организират форума съвместно с Министерството на образованието и науката, Регионалното управление на образованието и Община Варна.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button