Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Коледни работилнички ще има в Делфинариум Варна

Броим дните до Коледа и всички вълнуващи семейни забавления, които планираме да ни се случат. Взимаме децата, пускаме на свобода скритите си творчески заложби, и се залавяме да правим вълшебни коледни украси и подаръци.

Всички деца, които ще посетят представлението в Делфинариум Варна от 12:00 ч. в празничните дни 23, 24, 26 и 27 декевмри 2023 г., могат да се включт в “Коледните работилнички” от 12:30 до 14:00 ч. в Сладкарницата на Делфинариума.

Всичко изработено в Сладкарницата, децата го получават в подарък! Програмата в празничните “Коледни работилнички” :

23 декември – Изработка на украсат за Коледната елха

24 декември – Изработка на Коледни картички

26 декември – Изработка на Коледни шапки

27 декември – Изработка на снежни човечета и снежинки

Можете да закупите своя онлайн билет тук: https://dolphinariumvarna.bg

или на касата в деня на представлението.

Отделно „Делфинариум Варна“ организира безплатни коледни представления за децата и на още една дата – 16 декември 2023 г. от 10:30, 12:00 и 15:30 часа. Цените на билетите за възрастни ще бъдат само по 12 лева. Елате да участвате в празничното шоу. Ще видим какви подаръци е приготвил Дядо Коледа на делфините. Ще пеем,  ще танцуваме, ще играем волейбол и футбол, и ще въртим обръчи заедно с делфините. За вас-нашата публика,  имаме и изненада.

Дядо Коледа ще зададе въпроси за живота и устройството на делфините. Тези от вас, които отговорят правилно ще получат награди от самия него!

Новините Днес+

Подобни публикации

Back to top button