Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Във всички училища във Варна има сигнали за взривни устройства

Десетки сигнали за взривни устройства в училища са подадени в София, Варна и Бургас.

Около десет са сигналите за бомба в софийски училища, съобщават от МВР. Става дума за училищата в районите „Красно село“ и „Подуяне“.

Екипи на ДОТИ извършват проверки на сградите. До момента не са намерени опасни вещества, като директорите решават дали да преустановят занятията. В някои от учебните заведения учениците са били освободени.

Във всички училища във Варна има сигнали за взривни устройства, съобщава БТА, позовавайки се на информация от варненската полиция. Служителите на реда извършват проверки.

От Областната дирекция на МВР в Бургас съобщават, че в града сигнали има подадени към 15 училища, като те са получавани не чрез обаждания, а по имейлите на учебните заведения. Учениците от повечето училища са били освободени и ще могат да се върнат едва след 24 часа.

Някои бургаски учебни заведения са предпочели да не провеждат евакуация в сградата, а да продължат нормално часовете, поясняват от ОДМВР Бургас.

Проверките на сградите продължават.

Източник: Budnavarna.com – Новини от Варна и региона

Подобни публикации

Back to top button