Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

„Улица на мечтите” зареди Варна с прекрасно настроение

Прекрасно настроение и невероятна положителна енергия заля сърцето на Морската градина във Варна по време на първата по рода си Панорама на детските и младежки творчески и спортни школи „Street of Dreams” – „Улица на мечтите”.

Сияещи деца и младежи и техните ръководители, облечени в своите разкошни костюми и спортни екипи танцуваха, пяха, рисуваха и спортуваха в пространството около Слънчевия часовник на Варна като дадоха възможност на хиляди посетители да се потопят в невероятната атмосфера, която цари във всяка една школа и клуб. Посетителите имаха възможност да се запознаят лично с ръководители и треньори, да научат повече за тяхната дейност и изберат подходящото място за сбъдване на мечтите на техните деца.

За малки и големи организаторите и участниците в панорамата бяха подготвили много атрактивни и забавни приключения.

Близо 30 школи и клубове се включиха в мащабното събитие. Всеки от участниците имаше възможност да демонстрира своята дейност на сцена, като за тяхното атрактивно представяне се погрижи водещият на събитието – най-добрият спортен журналист на Варна Румен Генов.

Аниматори на „Улица на мечтите” бяха очарователните близначки Роси и Стаси Станчеви, които завъртяха децата във флашмоб и се пигрижиха малчуганите от публиката също да си прекарат чудесно с атракционите, които изработиха от плажни топки, пояси и други артикули, символ на лятото и безгрижието.

Първата по рода си проява за Варна уважи и кметът на морската столица Иван Портних. Той приветства организаторите и участниците в инициативата, като припомни, че от тази година Община Варна стартира проект за подкрепа на частните школи и клубове, които могат да получат финансиране за закупуване на костюми, организиране на турнири и спектакли и други събития.

Кметът обиколи всяка от шатрите на участниците, разговаря с хореографи, треньори, педагози и техните възпитаници, за да ги поздрави за усилията, които полагат в развитието на талантливите варненски деца. Той запозна всеки лично с възможностите и  подкрепата, която общината предоставя.

Източник: Черно море – Новини от Варна, България и Света – Chernomore

Подобни публикации

Back to top button