Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Варна почете Деня на победата и Деня на Европа

С военен ритуал и полагане на цветя и венци пред паметника-мемориал на Осми приморски полк започна честването на 9-ти май – Ден на победата над хитлерофашизма и Ден на Европа. В знак на признателност пред паметта на героите венци бяха поднесени от кмета на Варна Иван Портних, командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, областния управител Марио Смърков, директорът на ОД на МВР ст. комисар Атанас Михов, представители на районните администрации, граждани.

По-късно пред сградата на Община Варна по традиция бяха тържествено издигнати флаговете на Европейския съюз и на Република България под звуците на националния химн и на химна на обединена Европа.

По повод Деня на Европа и по случай 25-годишнината от създаването на Академичния танцов театър при ВСУ „Черноризец Храбър“ от 19 ч. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта ще бъде изнесен концерт-спектакъл „Традиции в ритъм и творчество“. В него ще участват повече от 350 изпълнители от различни възрасти, обединени от любовта към българския фолклор и Варненския свободен университет. Билетите за концерта вече са продадени, съобщават от висшето учебно заведение.

Източник: Новини от Варна – News.bg

Подобни публикации

Back to top button